به گزارش راوی شیراز، اگر مبتلا به فشار خون هستید، حتما باید نکات تغذیه ای رعایت شود تا بتوانید ایام نوروز را به خوبی سپری کنید که برخی از این نکات تغذیه ای شامل موارد زیر است
انواع آجیل ها را به صورت خام و بدون نمک مصرف کنید. انواع بو داده سرشار از نمک بوده و منجر به افزایش فشارخون می شود.
خوراکی های حاوی کافئین مثل قهوه و چای باعث افزایش فشارخون و تپش قلب می شوند، بنابراین بهتر است بیش از ۲ تا ۳ فنجان چای یا قهوه در طول روز مصرف نکنید.
به دلیل نقش ویتامین C در کاهش فشارخون، مصرف سالاد و سبزیجات همراه با غذا و مصرف میو ه ها در میان وعده ها توصیه می شود.
با توجه به تقش پتاسیم در پیشگیری و درمان فشارخون، در مهمانی ها از میوه هایی مثل موز، کیوی و پرتغال که حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم هستند، استفاده کنید.
از کشمش به جای قند استفاده کنید، کشمش سرشار از پتاسیم است.
غذاهای شور و پرنمک فشارخون شما را بالا می برد، از شوری ها و خیار شور در مهمانی ها استفاده نکنید.
از مصرف سوسیس، کالباس، برگرها و سایر فرآوردههای گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم پرهیز کنید.
«مریم مهارت» رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
ثبت دیدگاه