حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 15 June , 2025 ساعت ×
تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به فشارخون
  • ۱۴۰۴/۰۱/۰۵ ساعت: 12:57
  • شناسه : 2803
    عید همیشه زیباست، اما چند تغییر در زندگی روزمره بیماران مبتلا به فشارخون می تواند مشکل ساز باشد و ایام خوش عید را با مشکل و دردسر مواجه کند.
    ارسال توسط :
    پ
    پ

    به گزارش راوی شیراز، اگر مبتلا به فشار خون هستید، حتما باید نکات تغذیه ای رعایت شود تا بتوانید ایام نوروز را به خوبی سپری کنید که برخی از این نکات تغذیه ای شامل موارد زیر است

    انواع آجیل ها را به صورت خام و بدون نمک مصرف کنید. انواع بو داده سرشار از نمک بوده و منجر به افزایش فشارخون می شود.

    خوراکی های حاوی کافئین مثل قهوه و چای باعث افزایش فشارخون و تپش قلب می شوند، بنابراین بهتر است بیش از ۲ تا ۳ فنجان چای یا قهوه در طول روز مصرف نکنید.

    به دلیل نقش ویتامین C در کاهش فشارخون، مصرف سالاد و سبزیجات همراه با غذا و مصرف میو ه ها در میان وعده ها توصیه می شود.

    با توجه به تقش پتاسیم در پیشگیری و درمان فشارخون، در مهمانی ها از میوه هایی مثل موز، کیوی و پرتغال که حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم هستند، استفاده کنید.

    از کشمش به جای قند استفاده کنید، کشمش سرشار از پتاسیم است.

    غذاهای شور و پرنمک فشارخون شما را بالا می برد، از شوری ها و خیار شور در مهمانی ها استفاده نکنید.

    از مصرف سوسیس، کالباس، برگرها و سایر فرآورده‌های گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم پرهیز کنید.

    «مریم مهارت» رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.